Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00 uur
Woensdag: 10:00 - 18:00 uur
Donderdag: 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 13:00 uur
Zondag: Gesloten

Mogelijkheden

 

 

De Land Rover is ook steeds meer een klassieker aan het worden net zoals de Mini.
Maar een klassieker betekent natuurlijk niet dat de techniek stilstaat.image4

Voor een aantal Land Rovers bestaan er tal van mogelijkheden bij Longbridge om deze klassieker naar een moderner en snellere variant te upgraden.
Het gaat dan om de Land Rover Defender, Discovery en de Classic Range Rover.

Als een echte Land Rover liefhebber heb ik mijn eigen Land Rover Defender ook getuned en voorzien van geluidsisolatie wat ook voor een stuk extra comfort zorgt.

Er zijn zoveel mogelijkheden dat het bijna geen doen is om ze allemaal te beschrijven. Dus mocht jou eigen idee/droom er nu niet tussen staan, schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen (Zie contact op de website).

Een van de mindere kanten van een Land Rover is dat ze in verhouding veel lawaai kunnen maken. Dat is vrij eenvoudig te verminderen met isolatiematten van Noise Killer.
Ik kan uit ervaring spreken dat dit een zeer groot verschil is en dan te weten dat mijn eigen Land Rover is getuned naar 185 Pk en 400 Nm.

Er bestaan meerdere mogelijkheden om meer uit uw Land Rover te halen behalve het tunen.
Zo kunt u denken aan het aanpassen van het onderstel van uw Land Rover, te denken aan om hem juist meer geschikt te maken voor het off road rijden of wellicht wilt u er juist een meer een auto voor de weg van maken.

Ook kunt u de remmen verbeteren om met extra vermogen ook weer goed af te kunnen remmen. Want veiligheid gaat altijd nog boven alles.

Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden die er voor uw Land Rover zijn. Zoals eerder gezegd, kunt u voor uw droom altijd contact met ons opnemen. (Zie contact).

Onze passie, uw droom, dat wordt uw Land Rover.


Longbridge
Folow us
you tube